VILKÅR FOR BRUK

AV HEKLEOPPSKRIFTER DESIGNET AV HELDESIGN


Du er velkommen til å bruke oppskriftene mine til ditt personlige bruk, men du kan ikke kopiere og videreselge oppskriftene, og heller ikke bruke bilder fra dem uten tillatelse fra meg. Du kan ikke kopiere og poste oppskriftene mine noen andre steder, men du må gjerne linke tilbake til dem.

IKKE STJEL

Jeg bruker lang tid på å lage og renskrive oppskriftene mine, så ikke kopier dem for så å gjøre noen få endringer og deretter kalle dem for dine.

SALG AV MODELLER FRA MINE OPPSKRIFTER

Oppskriftene mine er kun ment til privat bruk.

Det er ikke tillatt å videreselge oppskriftene eller å lage modeller av dem for salg på det kommersielle markedet.

KREDITERING

Dersom du bruker oppskriftene mine setter jeg pris på at du linker/krediterer dem til www.HELdesign.com


TA KONTAKT